Inventive Systems B.V. huurt 1.232 m² kantoorruimte in Rijswijk

0

Inventive Systems B.V., softwareleverancier van ERP-software, is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van 1.232 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Zuidflank aan de Patrijsweg 4-10 in Rijswijk. Verhuurder van de kantoorruimte is Trinity Vastgoed XVI B.V.. Inventive Systems B.V. is al gevestigd in het gebouw maar breidt vanwege zijn groei uit met circa 600 vierkante meter. Door de uitbreiding kan Inventive een Experience Center inrichten en klanten in een Virtual Reality-omgeving hun processoftware laten beleven.

De Zuidflank bevindt zich op een zichtlocatie en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Inventive Systems B.V. deelt het gebouw met bedrijven als , Emerson, Autotaalglas, Fruition partners, Raambekleding Nederland en Golfplaza.

CBRE adviseerde namens de huurder. DutchRE Investment Management adviseerde namens Verhuurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/inventive-systems-bv-huurt-1232-m2-kantoorruimte-in-rijswijk/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?