Cérélia Netherlands huurt 12.000 m² geconditioneerde bedrijfsruimte in Ridderkerk

0

Cérélia Netherlands huurt circa 12.000 m² geconditioneerde bedrijfsruimte aan de Ridderhaven in Ridderkerk. De organisatie heeft hiervoor een onderhuurovereenkomst gesloten met de voormalige gebruiker Boon Sliedrecht B.V.

De bedrijfsruimte, welke grotendeels bestaat uit geconditioneerde ruimten (gekoeld en gevroren), betrof één van de distributie centra van de regionale supermarkt keten Boon. Het DC kwam voortijdig beschikbaar door de verhuizing van Boon naar Dordrecht, waar zij recent een nieuw DC heeft betrokken van circa 33.000 m².

Cérélia Netherlands, één van de grootste producenten van kant en klare pannenkoeken en deeg, was vanwege aanhoudende groei op zoek naar extra ruimte voor de opslag en distributie van haar producten.

De vertrekkend huurder Boon, werd bij deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners. Cérélia Netherlands werd geadviseerd door Briq Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?