Hofplein 19 verwelkomt de eerste huurder

0

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met LaatBloeien Werkt B.V. gesloten voor de huur van in totaal circa 2.800 m² kantoorruimte verdeeld over de 1e en 2e verdieping van het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.
Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1.400 m² groot met een industriële uitstraling, welke zijn voorzien van compleet nieuwe state-of-the art technische installaties en een ongeëvenaarde verdiepingshoogte. Het gebouw is gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station. In het gebouw is momenteel nog circa 9.300 m² aaneengesloten kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire – en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.

De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan 38 miljard euro.
Deze huurovereenkomst biedt Laatbloeien werkt B.V. waar MKB Brandstof en Groeifactor onderdeel van uitmaken de ruimte voor verdere groei en de ontwikkeling van een duurzame inspiratie hub voor ondernemers.

Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?