Equity Estate stelt Birgitta Padberg aan als Managing Director Groot Handelsgebouw

0

HighBrook Investors is sinds 27 juli 2018 de nieuwe eigenaar van het Groot Handelsgebouw te Rotterdam. Equity Estate zal met het bestaande team het management van het Groot Handelsgebouw op zich nemen. Birgitta Padberg is aangesteld als Managing Director.

Birgitta Padberg start 1 september 2018 in haar nieuwe functie bij het Groot Handelsgebouw. Zij heeft ruim 20 jaar werkervaring in commercieel vastgoed en is nu Associate Director bij Cushman & Wakefield. Birgitta Padberg is een expert op het gebied van commercieel vastgoed en heeft 14 jaar ervaring in het aanhuren, verhuren, aankopen en verkopen van Rotterdams vastgoed. ‘Ik ken het Groot Handelsgebouw goed. Het is een stoer en authentiek rijksmonument met een grote diversiteit aan huurders,’ aldus Birgitta Padberg.

HighBrook Investors heeft de ambitie om het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland verder te ontsluiten en de multifunctionaliteit te vergroten. Birgitta Padberg is enthousiast. ‘Er zijn nog steeds veel onontdekte plekjes in het Groot Handelsgebouw. Het zou mooi zijn als het enorme dakterras van 7.000 m2 publiek toegankelijk zou worden. Ook de routing in en om het gebouw willen wij optimaliseren. Ik kijk ernaar uit deze uitdaging aan te gaan; samen met HighBrook Investors, Equity Estate en het huidige team dat jarenlang ervaring heeft met het management van het Groot Handelsgebouw’.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?