Zicht B.V. verlengt huur kantoorruimte in Capelle aan den IJssel

0

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en Maatschap Walvis Vastgoed zijn een verlenging overeengekomen voor de huur van kantoorruimte in Capelle aan den IJssel. Het betreft circa 1300m² kantooroppervlakte en 80 parkeerplaatsen aan het Rivium Quadrant 241.

Het kantoor is gevestigd in het gebouw ‘De Walvis’, onder de rook van Rotterdam met zicht op de Brienenoordbrug. Doordat het gebouw direct gelegen is aan de A16 is het uitstekend met de auto bereikbaar. Ook het OV biedt goede aansluitingen, met metrostation Capelsebrug op loopafstand. Rivium heeft daarnaast een eigen parkshuttle.

Na deze overeenkomst is er in het gebouw nog circa 400 m² voor verhuur beschikbaar op de begane grond, en zo’n 445 m² op de eerste verdieping.

Huurder Zicht B.V. werd geadviseerd door BASED REAL ESTATE. CBRE begeleidde verhuurder Maatschap Walvis Vastgoed bij de transactie.

 

http://nieuws.cbre.nl/zicht-bv-verlengt-huur-kantoorruimte-in-capelle-aan-den-ijssel/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?