Dagelijks Lekker opent drie nieuwe vestigingen in Hilversum, Rotterdam en Utrecht Leidsche Rijn

0

Foodconcept Dagelijks Lekker blijft groeien. De keten heeft drie nieuwe locaties geopend op de Leeuwenstraat in Hilversum, het Stadhuisplein Rotterdam en bij Utrecht Leidsche Rijn. De winkels zijn tussen de 80 en 150 m² groot.
Dagelijks Lekker heeft een assortiment van versgebakken broodjes, soepen en een breed scala aan snacks, sappen en koffie. Alle producten kosten €1,90. Het bedrijf heeft nu 14 Nederlandse vestigingen in onder andere Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. En verkoopt meer dan 61.500 broodjes per week.

De drie nieuwe vestigingen passen bij de expansiestrategie van het bedrijf. Dagelijks Lekker wil de komende tijd het aantal winkels uitbreiden naar 30. Het is belangrijk dat nieuwe winkels zich op plaatsen bevinden waar consumenten reizen, studeren, winkelen of werken. Met deze nieuwe vestigingen heeft Dagelijks Lekker 13 banen gecreëerd.

Colliers International begeleidt Dagelijks Lekker exclusief bij de uitbreiding in Nederland.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/08-08-2018-dagelijks-lekker-opent

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?