Kracht Concept & Creatie vestigt zich aan de Wierdensestraat 138 in Almelo

0

Kracht Concept & Creatie verhuist eind dit jaar naar de schitterende kantoorvilla aan de Wierdensestraat 138 in Almelo. Zij zullen de kantoorvilla bestaande uit circa 365 m² kantoorruimte betrekken en worden hiermee de nieuwe buren van Levers ter Braak Risico Adviseurs & Financieel Planners.

Kracht Concept & Creatie is een reclamebureau die creatieve concepten ontwikkelt en aansprekende communicatiemiddelen maakt die de opdrachtgever verbindt met zijn doelgroep. Zij denken na over een vraagstuk, leven zich in in de doelgroep en komen zo tot een creatief concept, tof ontwerp of een activerende campagne.

Boers&Lem bracht deze transactie namens de verhuurder tot stand.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/krachtcc

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?