Sectie koopt Winkelcentrum Molenvliet in Woerden

0

Op 31 juli jl. is Sectie5 vastgoedbeleggingsfonds Molenstede Vastgoedfonds gestart, in samenwerking met Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen. Het fonds belegt in wijkwinkelcentrum Molenvliet in Woerden met onder meer een vijftienjarige huurovereenkomst met een Jumbo-supermarkt.

Het beleggingsfonds heeft een totale omvang van € 13.450.000. De aankoop is conform de strategie van Sectie5 om een brede portefeuille op te bouwen met supermarkten en (wijk)winkelcentra.

Molenstede Vastgoedfonds is het dertigste beleggingsfonds dat Sectie5 opricht. De totale beleggingsportefeuille heeft een waarde van circa 750 miljoen euro.

Namens Sectie5 traden Lexence en Brands Advocaten op als juridisch adviseur. Lexence trad tevens op als notaris. Rechtstaete adviseerde op fiscaal gebied en Deloitte als accountant.

Naast de traditionele focus op de winkelmarkt, zal na de zomer de tweede emissie volgen van S5 Vitae Fonds. S5 Vitae Fonds is een groeifonds gericht op zorgbeleggingen dat eerder dit jaar 96 zorgwoningen heeft verworven in Zwolle en Gorinchem.

 

https://www.sectie5.nl/nieuws/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?