Scheidingsweg 6 te Weurt verkocht aan een particuliere belegger

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens een private belegger opgetreden bij de verkoop van Scheidingsweg 6-6h te Weurt.

Het betreft een kantoren- en bedrijvencomplex bestaande uit diverse gebouwen en bouwdelen met kantoor- en opslagruimte alsmede bijbehorend buitenterrein ,bouwgrond en ruim voldoende parkeergelegenheid op voor-, binnen- en achter terrein.

In totaal betreft het hier een transactie van 3.340 m² gebruiksoppervlakte op een perceel van 10.272 m². De koper (een private belegger) is op dit moment druk doende met de planvorming voor de verhuur van de leegstaande delen van het gebouw.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/scheidingsweg-6-te-weurt-verkocht-aan-een-particuliere-belegger

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?