Regus opent nieuw business center in Amsterdam

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent vandaag in drie fases een nieuw business center in het centrum van Amsterdam. De locatie is gevestigd in kantoorpand ‘Sarphati Plaza’.

Regus heeft in het pand kantoorruimtes geopend op de eerste (581 m²) en vijfde (293 m²) verdieping. In het vierde kwartaal van 2019 wordt er nog eens 123 m² op de tiende verdieping toegevoegd, gevolgd door 293 m² op de zesde verdieping in het eerste kwartaal van 2020. Het is de 20ste vestiging van Regus in Amsterdam. Met deze nieuwe locatie voorziet Regus in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Amsterdam.

Het center is gevestigd in ‘Sarphati Plaza’, een rond gebouw van tien verdiepingen dat ligt in de groene Weesperbuurt. De vestiging heeft een schitterend uitzicht over de stad, beschikt over een kleine privétuin aan de gracht en heeft een inpandige parkeergarage. De locatie is goed te bereiken met de auto. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Het business center is onlangs volledig gemoderniseerd. Regus biedt niet alleen flexibele werkplekken en vergaderfaciliteiten, maar is ook office operator van het gehele pand.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centers zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?