Rubrik breidt kantoorruimte uit in Europlaza Amsterdam

0

a.s.r. real estate sloot onlangs namens het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst met bestaande huurder Rubrik inc. voor het kantoorpand Europlaza aan de Hoogoorddreef 54-58 in Amsterdam. Rubrik inc. huurde sinds oktober 2017 924 m² op de vijfde etage van het kantoorpand en heeft dit, inmiddels onder de naam Rubrik The Netherlands B.V., uitgebreid met 476 m² op de vierde verdieping. In totaal huurt Rubrik nu 1.400 m² in Europlaza.

Rubrik maakt applicaties direct beschikbaar en biedt databescherming, opties voor zoeken, analytics, archivering en copy datamanagement. Hybride cloudbedrijven doen hun voordeel met Rubrik’s marktleidende Cloud Data Managementplatform dat simpel werkt en instant toegang tot data biedt, apps mobiel maakt en voor policy-gedreven automatisering, bescherming tegen ransomware en analytics op schaal zorgt.

a.s.r. real estate werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/07/rubrik-breidt-kantoorruimte-uit-in-europlaza-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?