Michael Pelger opent herenmodezaak aan de Korte Hoogstraat in Rotterdam

0

Michael steekt ‘John Edward’ in een nieuw jasje, de winkel belooft een ware beleving te worden.

In de voormalige winkel van Lifestyle Home Collection aan de Korte Hoogstraat, naast Funkie House en tegenover Dille & Kamille, opent Michael Pelger komend najaar een herenmodezaak onder de naam ‘John Edward’. Michael is zoon van de voormalig eigenaar van John Edward. Nadat Pelger meer dan tien jaar actief was voor dit familiebedrijf, vindt hij het nu tijd dat het concept in een nieuw jasje gestoken wordt.

In 1860 is Michaels betovergrootopa gestart met het verkopen van hoeden en petten onder de naam Pelger. Dit is later door zijn kleinzoon uitgebreid met pakken en bijbehorende accessoires. Michael (zesde generatie) gaat aan de Korte Hoogstraat onder zijn eigen naam een eigen pakkenlabel voeren.

Hij gaat zowel pakken verkopen, als alles rondom een pak, te weten: overhemden, schoenen etc. Michael start met veel ambitie en heeft een duidelijke visie; de nieuwe winkel belooft een ware beleving te worden.

‘Traditie is niet de winkel van je (groot)vader overnemen, maar net zoals je (groot)vader een nieuwe starten’, aldus Michael.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de transactie namens de verhuurder.

 

https://ooms.com/actueel/michael-pelger-opent-herenmodezaak-aan-de-korte-hoogstraat

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?