Marco Schol verlaat Ooms Makelaars

0

Marco Schol zal Ooms per 1 september a.s. gaan verlaten. Marco heeft na een carrière van ruim 22 jaar bij Ooms besloten een nieuwe stap te zetten. Vanwege zijn vakantie was vrijdag 20 juli zijn laatste werkdag.

Vanaf zijn indiensttreding heeft Marco zich eerst ontpopt als retailspecialist. Later heeft hij de beleggingsafdeling uitgebouwd en werd hij eindverantwoordelijk voor de centrale taxatie afdeling. De afgelopen 4 jaar heeft hij het merk van het landelijk samenwerkingsverband Dynamis verder versterkt. Eerst als bestuurslid en de laatste 3 jaar als voorzitter van het bestuur.

Ted Rommelse MRICS RM RTgz, al ruim 22 jaar verbonden aan onze organisatie en op dit moment eindverantwoordelijk voor onze bedrijfsmatig onroerend goed vestiging in Dordrecht, zal Marco als eindverantwoordelijke voor de afdeling Retail opvolgen. Samen met het vaste team, bestaande uit Cindy van den Ende en Caroline Sanders, zal hij de afdeling winkels voortzetten. Ted blijft verantwoordelijk voor de vestiging in Dordrecht.

De werkzaamheden op het gebied van Beleggingen worden overgenomen door Jeroen van der Meer MRICS RT, ondersteund door Caroline Sanders. Jeroen, onze logistieke specialist, werkt al ruim 18 jaar bij Ooms en is reeds eindverantwoordelijk voor de afdeling Industrial.

De taxatieafdeling blijft onder de hoede van drs. Sytske Kooyman MRICS RT RM. Sytske werkt al 17 jaar bij Ooms en is al jaren een vertrouwd gezicht als leidinggevende en taxatiespecialist.

 

https://ooms.com/actueel/vertrek-marco-schol

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?