Feestelijke afronding Bedrijvenlocatie Harbour Village

0

Dinsdag 24 juli is de afronding van het project Harbour Village feestelijk gevierd. Rijswijk is een mooie nieuwe bedrijvenlocatie rijker, met in totaal 66 units. Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk.

Deze gebiedsontwikkeling is in vier fasen gerealiseerd. De bouw van fase 1 ging in juli 2014 van start en nu, 4 jaar later, zijn de laatste van de in totaal 66 bedrijfsunits opgeleverd.

Ter gelegenheid van de afronding van het project, bood Heembouw een kleurrijk mozaïek bankje aan, dat een mooie plek heeft gekregen in het project. Deze werd onder een stralende zon onthuld door de Rijswijkse wethouder Armand van de Laar, directeur IPP Jan Brugman, bestuurslid IPP en wethouder Den Haag Richard de Mos en Léon Heddes, algemeen directeur Werken van Heembouw.

De ligging aan de Rijswijkse haven en het gevarieerde gevelbeeld maken Harbour Village tot een aantrekkelijke vestigingslocatie. De ondernemers die zich hier al gevestigd hebben, zijn voor het overgrote deel uit de regio groot Rijswijk afkomstig. Zij hebben in Harbour Village echt een plek gevonden waar ze willen zijn.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/juli/feestelijke-afronding-bedrijvenlocatie-harbour-village/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?