Ditt Officemakers koopt kantoorvilla in Almelo

0

Ditt Officemakers heeft de karakteristieke en rijksmonumentale kantoorvilla aan de Wierdensestraat 40 in Almelo gekocht. Het geheel gerenoveerde kantoorpand ligt op een unieke zichtlocatie en heeft een totale oppervlakte van circa 775 m².

Ditt is ruim 15 jaar actief in kantoorinrichting. Vanuit hun kantoor in Albergen en de twee vestigingen in Amsterdam hebben zij zich ontwikkeld tot een ervaren projectpartner met landelijke dekking. Tevens hebben zij projecten in België en Duitsland. Ditt combineert kantoorinrichting met interieurarchitectuur en de ontwikkelingen van nieuwe concepten voor kantoorgebouwen. Hierbij ontzorgen zij de opdrachtgever door van start tot afronding alle taken uit handen te nemen.

Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/ditt

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?