Van den Bruele Vastgoed verkoopt 15 appartementen in Zeist

0

Van den Bruele Vastgoed heeft 15 appartementen verkocht aan de Jufferstraat in Zeist. De koper is een particuliere belegger. Capital Value begeleidde Van den Bruele Vastgoed bij de verkoop middels een besloten verkoopprocedure.

De Jufferstraat is gelegen in het centrum van Zeist nabij het Theater Figi en het Walkartpark. Het complex bood oorspronkelijk sociale huurwoningen die door renovatie in de vrije sector zijn gekomen. Tijdens de renovatie zijn onder andere de gevels geïsoleerd en de beglazing vervangen, ook zijn nieuwe HR ketels en luchtunits geplaatst om de energie prestaties te verbeteren.

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/van-den-bruele-vastgoed-verkoopt-15-appartementen-in-zeist

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?