Deloitte: Groei in Europese bouwsector

0

Onlangs lanceerde Deloitte de zevende editie van de European Construction Monitor. Deze monitor zet de belangrijkste trends in de Europese bouwsector uiteen op basis van (data)analyses en onze lokale expertise met betrekking tot transacties, vastgoed, bouw en infrastructuur.

Klik hier om het rapport te lezen.

De bevindingen in het kort

  • Na het geleidelijke herstel van de bouwsector in de afgelopen jaren zien we nu door heel Europa weer groei. Waar voor de Noordwest-Europese markten een stabilisering van de groei wordt verwacht, wordt voor de meeste Zuid-Europese markten een voorzichtige groei verwacht.
  • De groei van M&A activiteit in de Europese bouwsector toont dat de bouwbedrijven in toenemende mate kansen zien in de lokale groeiende bouwsectoren. In 2017 is een totaal van 194 transacties in de Europese bouwsector gerapporteerd ten opzichte van 149 in 2016. In Nederland bleef het aantal transacties stabiel met 8 in 2017 ten opzichte van 9 in 2016.
Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?