AM en Ballast Nedam Development nemen OMC aandelen ING over in grootschalige ontwikkeling Urban Interactive District Amsterdam Zuidoost

0

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Ballast Nedam Development hebben het belang van ING in de ontwikkelcombinatie OMC – de samenwerking tussen AM, Ballast Nedam Development en ING – overgenomen. Met deze transactie zijn AM en Ballast Nedam Development de 50/50 partners in OMC en zullen zij gezamenlijk het project Urban Interactive District (UID) in Arenapoort Amsterdam Zuidoost verder ontwikkelen.

Het Urban Interactive District (UID), gelegen direct tegenover de Johan Cruijff ArenA, zorgt voor een stedelijke dynamiek door het mengen van verschillende functies die het Arenagebied gaan versterken. Het plan bestaat uit vier clusters met circa 410 sociale huurwoningen, circa 540 vrije sector huurwoningen, circa 30.000 m² kantooroppervlak, een theater, een hotel, cafés, restaurants, meerdere leisure functies en een gezamenlijke ondergrondse parkeergarage.

 

https://www.am.nl/am-en-ballast-nedam-development-nemen-omc-aandelen-ing-over-in-grootschalige-ontwikkeling-urban-interactive-district-amsterdam-zuidoost/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?