M7 koopt grote landelijke vastgoedportefeuille in sale-and-lease-back-deal

0

Belegger M7 Real Estate heeft ten behoeve van haar fonds M7 EREIP IV Dutch PropCo 3 BV, een portefeuille bestaande uit 28 kantoor- en bedrijfsgebouwen verspreid over Nederland aangekocht.

Verkoper is KantoorExpert Groep die de locaties terug huurt van M7 Real Estate. KantoorExpert is een leverancier van kantoorartikelen, kantoormachines en meubilair. De omvang van de portefeuille bestaat uit ongeveer 3.200 m² kantoorruimte en ongeveer 63.000 m² bedrijfsruimte.

M7 Real Estate is bij deze transactie geadviseerd door 3stone Real Estate (commercieel), Savills (technisch) en Loyens & Loeff (juridisch). KantoorExpert Groep werd bij deze transactie begeleid door Miller White Group (commercieel) en HVG (juridisch).

 

www.savills.nl/_news/article/67704/249271-0/07/2018/m7-koopt-grote-landelijke-vastgoedportefeuille-in-sale-and-lease-back-deal

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?