Linda van Son stapt over naar Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Linda van Son is op 1 juli 2018 begonnen als asset manager Winkels bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Van Son (37) komt van CBRE, waar zij sinds 1 juli 2014 actief was als commercieel en marketing manager. Daarvoor vervulde ze functies bij Corio Nederland en DTZ Zadelhoff. Bij Syntrus Achmea RE&F heeft zij onder meer de winkelcentra Makado in Beek, IJburg in Amsterdam en De Planeet in Utrecht in haar portefeuille.

“Na Anky Vink en Erik Tillemans is Linda van Son opnieuw een versterking van ons team”, zegt Boris van der Gijp, director Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea RE&F. “Met haar ervaring met retailers en haar kennis van marketing kan Linda een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere optimalisering van onze retailportefeuille.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/linda-van-son-nieuwe-versterking-commercieel-vastgoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?