ASR Dutch Prime Retail Fund neemt deel winkelportefeuille Ronstreet Properties over

0

a.s.r. real estate koopt namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een deel van de winkelportefeuille van Ronstreet Properties. De portefeuille bestaat uit high street winkelpanden in heel Nederland. Met de transactie is een overnameprijs van circa € 94 miljoen gemoeid.

De winkelpanden bevinden zich op A-locaties in steden als Den Bosch, Haarlem, Zwolle, Breda, Nijmegen, Amersfoort en Den Haag. De winkelpanden worden ingebracht in het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Edwin van de Woestijne, fund director ASR Dutch Prime Retail Fund: ‘De portefeuille van Ronstreet Properties is een mooie aanwinst voor het ASR Dutch Prime Retail Fund. De winkels bevinden zich op absolute toplocaties in straten waar het winkelfonds reeds diverse panden in bezit heeft en passen dus uitstekend bij de strategie van ons winkelfonds.’

Sweco is de technisch adviseur van a.s.r. real estate en Houthoff de juridisch adviseur. Verkoper wordt technisch en commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch door Loyens & Loeff.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/07/asr-dutch-prime-retail-fund-neemt-deel-winkelportefeuille-ronstreet-properties-over

Share.

Comments are closed.