Oplevering nieuw hoofdkantoor Safescan Zoetermeer

0

Een half jaar na het slaan van de feestelijke paal aan de Heliumstraat in Zoetermeer, heeft Heembouw vrijdag 29 juni het nieuwe kantoor van Safescan opgeleverd. Het gebouw is een ontwerp van Habeon Architecten en is o.a samen met strategische partners Pruisken Electrotechniek, Van Bon Installaties en constructeur Peters en van Leeuwen gerealiseerd.

Opdrachtgever Ron Biesaart kreeg uit handen van Jan van de Werf (projectleider Heembouw) officieel de sleutels overhandigd van zijn nieuwe kantoor en bedrijfsruimte. Het was een feestelijk moment waar het uitvoeringsteam van Heembouw door de opdrachtgever in het zonnetje werd gezet. Zij kregen een ‘certificate of appreciation’ als blijk van waardering. Ron Biesaart gaf aan niets dan complimenten te hebben voor Heembouw en Habeon Architecten in zowel het ontwerp- als het realisatieproces.

De positie van het gebouw aan de N470 in Zoetermeer geeft het gebouw een goede zichtlocatie. In de vormgeving en materialisatie is een verbinding gelegd met de zakelijke en heldere vormgeving van de producten van Safescan. Het kantoor kenmerkt zich door een wit kader dat de transparante noordgevel omsluit. Waar het kader ophoudt, maakt het ruimte voor de entree. De kleine verhoging vanaf straat niveau biedt de gebruiker vrij uitzicht van binnenuit over de parkeerplaatsen voor het kantoor. De entree van het kantoor vormt het hart van het ontwerp, dat kantoor en bedrijfshal zichtbaar met elkaar verbindt. Een doorkijk over de volle hoogte maakt dit mogelijk en geeft een helder overzicht bij binnenkomst. Het gebouw heeft een omvang van ca. 2.800 m², waarvan ca. 1.000 m² kantoor en ca. 1.800 m² bedrijfsruimte.

Safescan heeft een groot marktaandeel in het ontwerpen en de verkoop van geld tel en scan producten. In Nederland is er op elke toonbank bijna wel een te vinden.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/juli/oplevering-nieuw-hoofdkantoor-safescan-zoetermeer/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?