Annexum koopt twee woningprojecten in Zoetermeer en Nieuwegein

0

Annexum heeft in Zoetermeer en Nieuwegein twee woningprojecten verworven voor een nieuw te structureren woningbeleggingsfonds. Vastgoedontwikkelaar Cityside Apartments is verantwoordelijk voor de transformatie van de twee voormalige kantoorgebouwen tot wooncomplexen met in totaal 101 huurappartementen. Deze 2- of 3-kamerappartementen zijn zeer geschikt voor starters op de woningmarkt.

Transformatie van kantoren naar woningen
De wooncomplexen bevinden zich aan de Duitslandlaan 400 in Zoetermeer en de Rietgors 10 in Nieuwegein. In Zoetermeer worden de 47 instapklare appartementen per september opgeleverd. De verwachtte oplevering van de 54 huurappartementen in Nieuwegein is oktober 2018. Het betreft duurzame transformaties; de appartementen dragen het energielabel A of B.

Annexum CEO Huib Boissevain: “Deze nieuwe aankopen sluiten aan bij de strategie om meer woningfondsen aan de portefeuille van Annexum toe te voegen om zo om onze beleggers meer diversiteit en spreiding te bieden. Bovendien zien we dat beleggers graag in starterswoningen investeren, dat zagen we al bij onze Woningfondsen Hoofddorp en Nieuwegein.”

 

https://www.annexum.nl/nl/Nieuws/2017/Annexum-koopt-twee-woningprojecten-in-Zoetermeer-en-Nieuwegein.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?