Hema huurt 15.000 m² distributieruimte in Prologis Park Utrecht DC2

0

Prologis is met huurder HEMA een langjarige huurverlenging overeengekomen voor Prologis Park Utrecht DC2, gelegen aan de Rutherfordweg 50 te Utrecht. DC2 bestaat uit 14.474 m² bedrijfsruimte en 609 m² kantoorruimte.

Vanuit de locatie aan de Rutherfordweg zullen de landelijke e-commerce activiteiten van HEMA plaatsvinden. Het nationale distributiecentrum van HEMA is eveneens gevestigd op het bedrijventerrein Lage Weide.

Prologis heeft het gebouw recentelijk gemoderniseerd, zo zijn de kantoorruimten gerenoveerd, is de bedrijfsruimte voorzien van LED-verlichting en zijn er nieuwe docks en shelters aangebracht.

Niek Poppelaars, Associate Director Logistics & Industrial bij Savills, licht toe: “Deze transactie onderstreept de landelijke nr. 1 positie van Utrecht-Nieuwegein-Vianen voor Nationale Distributie. Door de modernisering van Utrecht DC2 is het gebouw klaar voor de toekomst, het pand is duurzamer en beter uitgerust voor de groeiende e-commerce sector.”

Savills adviseerde Prologis bij deze huurverlenging.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/248194-0/07/2018/hema-huurt-15.000-m²-distributieruimte-in-prologis-park-utrecht-dc2

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?