Dynamis: nieuwe directeur, nieuwe bestuursvoorzitter en 25-jarig bestaan

0

Per 1 juli 2018 is Jeroen Kroondijk de nieuwe directeur van Dynamis B.V en is Robert de Joode de nieuwe bestuursvoorzitter. En eind vorige maand werd het 25-jarig bestaan van Dynamis gevierd. Drie redenen voor feest.

1. Jeroen Kroondijk nieuwe directeur
Jeroen Kroondijk is aangetreden per 1 juli 2018. Zijn ambitie: het grote, landelijke netwerk nog verder met elkaar in verbinding brengen en daarnaast het merk Dynamis laden en verdiepen. Meer over Kroondijk in het eerdere persbericht.

2. Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter
Per 1 juli 2018 is Robert de Joode (Kuijs Reinder Kakes) de nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt Marco Schol (Ooms) op die deze functie de afgelopen 4 jaar bekleedde. “Marco Schol en Wilfred van der Neut hebben de afgelopen jaren goed werk geleverd om Dynamis verder op de kaart te zetten. En ik kijk er naar uit om samen met het bestuur, Jeroen Kroondijk en het team in Utrecht Dynamis verder uit te bouwen tot een organisatie van intensief samenwerkende Dynamis partners om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen,” aldus Robert de Joode.

3. 25-jarig bestaan Dynamis
Op 28 juni werd samen met de partners het 25-jarig bestaan van Dynamis gevierd. De wensen destijds waren: een uniforme werkwijze en landelijke dekking. Inmiddels heeft Dynamis met 13 vastgoedpartners met 40 vestingen een vrijwel landelijke dekking en hanteren ze inderdaad één uniforme werkwijze. De komende jaren willen ze die werkwijze verder verbeteren en de dekking helemaal landelijk maken.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?