GREEN versterkt haar team met 3 nieuwe collega’s

0

Na de aanstelling van de nieuwe financieel directeur Richard Braun per mei jl. is in juni Michiel Smits bij GREEN komen werken als vastgoedmanager. Per 1 juli heeft Pieter Bronsveld zich bij het vastgoedmanagement team gevoegd en na de zomervakantie zal Paul van der Eng als ontwikkelmanager de rij nieuwelingen compleet maken.

Michiel Smits:
Per 1 juni wordt het GREEN-team versterkt met Michiel Smits. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de multifunctionele objecten zoals Level Leiden en Sportzone Sittard en voor de hotels. Michiel komt van CBRE waar hij verantwoordelijk was voor het vastgoedmanagement van een portefeuille met meerdere WTC-gebouwen. Daarvoor heeft Michiel gewerkt bij BAM Vastgoed en Lidl. Michiel studeerde Vastgoed-Makelaardij aan de Hogeschool Groningen en is nu bezig met de afronding van de MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate.

Pieter Bronsveld:
Per 1 juli a.s. start bij ons Pieter Bronsveld als vastgoedmanager. Pieter versterkt het Retail, Wonen-team. Pieter komt van SyntrusAchmea waar hij verantwoordelijk was voor de winkelbeleggingen. Daarnaast heeft hij gewerkt bij Dela Vastgoed en Coltex.

 

https://www.green.nl/nl/actueel/nieuws/green-versterkt-haar-team-met-3-nieuwe-collegas/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?