Natálie Verhoef MSc MRICS RT naar Capital Value Taxaties

0

Per 1 juli is Natálie Verhoef in dienst getreden bij Capital Value Taxaties. Het taxatieteam van Capital Value wordt hierdoor versterkt met een zeer ervaren taxateur én financieel specialist met ruim 13 jaar ervaring in de vastgoedsector. Natálie is register taxateur en is RICS gecertificeerd.

Natálie werkte eerder in het internationale bankwezen bij Deutsche Bank, waar zij verantwoordelijk was voor het credit risk management van grote (internationale) leningportefeuilles. Ook werkte zij bij JP Morgan, waar zij verantwoordelijk was voor het afsluiten en structureren van vastgoedleningen. De laatste jaren werkte Natálie als Associate Director bij de internationale taxatieafdeling van Cushman & Wakefield.

Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: “Wij zijn enorm verheugd dat Natálie voor Capital Value heeft gekozen. Wij taxeren veel voor nationale en internationale banken. Doordat Natálie bij zowel banken als vastgoedadviseurs veel ervaring heeft opgedaan, hebben we iemand in huis die inhoudelijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van onze taxatiedienstverlening in de financiële sector”.

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/natalie-verhoef-msc-mrics-rt-naar-capital-value-taxaties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?