Ronald Hack treedt toe tot het bestuur van CREME Nederland

0

Deze week is Ronald Hack toegetreden tot het bestuur van CREME Nederland. Ronald is Corporate Real Estate Manager van Achmea.

Introductie Ronald HackRonald
Ronald is al ruim 5 jaar werkzaam bij Achmea en is als productowner verantwoordelijk voor Corporate Real Estate. Zijn directe aandachtsgebieden zijn het strategisch huisvestingsplan, vastgoedmanagement en coördinatie huisvestingsbehoefte. Achmea heeft het doel gesteld om terug te gaan naar 5 kernlocaties. Om het traject in goede banen te leiden is hij de dirigent van het programma “Centrale Sturing op Huisvesting”. Ronald streeft binnen zijn team naar een zelflerende, transparante en volwassen organisatie en stimuleert het nemen van eigenaarschap door collega’s.

Meer halen uit de community
Met de geruime kennis van Ronald haalt CREME Nederland een ware professional binnen haar bestuur. Iets waar ze enorm trots op zijn. “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. Als bestuurslid van CREME Nederland wil ik me hard maken dat leden meer uit dit eindgebruikersplatform kunnen halen. Wij zijn de belangenvereniging voor de eindgebruiker op het gebied van huisvesting/vastgoed. Er is enorm veel kennis aanwezig bij onze leden, maar het delen van deze informatie is nog lastig. Ik wil er mede voor gaan zorgen dat leden elkaar weten te vinden voor de juiste onderwerpen. Daarnaast dat wij als eindgebruikers ons meer gaan profileren en laten horen op de vastgoedmarkt. Ik ben klaar voor deze uitdaging.”

Vereniging CREME Nederland
Corporate Real Estate Management Executives Nederland [CREME] is hét onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Managers die verantwoordelijk zijn voor de huisvesting/vastgoed op strategisch niveau.

De vereniging CREME Nederland is in 2005 opgericht en organiseert bijeenkomsten, waarbij de uitdagingen/problemen/wensen van de leden centraal staan. Momenteel heeft de vereniging ruim 150 leden, die in totaal ruim 40 miljoen m² vastgoed in beheer hebben.

Bestuur CREME Nederland
– Voorzitter, Jeroen Heunen van PwC
– Penningmeester, Saskia van der Avort van CGI
– Secretaris, Rogier Hageman van Rijkswaterstaat
– Bestuurslid, Ronald Hack van Achmea

 

http://www.cremenederland.nl/persbericht-ronald-hack-treedt-toe-tot-het-bestuur-van-creme-nederland/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?