PingProperties breidt ontwikkelafdeling uit

0

Vanwege grote groei binnen de PingProperties portefeuille breidt het (re)development team per 1 augustus verder uit.

Duurzame (her)ontwikkeling van bestaande gebouwen en/of verouderde kantorenparken is reeds jaren een belangrijke pijler van PingProperties. Momenteel zijn er binnen de portefeuille diverse (her)ontwikkelmogelijkheden, zoals bij het Tulip Inn Amsterdam Airport hotel te Schiphol, het PingProperties Corporate Office Fund III te Arnhem en het Joegoslaviëtribunaal te Den Haag.

Per 1 augustus treedt daarom Esther Moeke bij PingProperties in dienst als (re)development manager. Esther heeft haar Master Vastgoedkunde gehaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen en werkt sinds 2015 bij Aedes Real Estate als development manager.

 

http://pingproperties.com/persberichten/pressrelease-266

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?