Jeroen Heunen nieuwe voorzitter CREME Nederland

0

Op 14 juni 2018 is Jeroen Heunen gepresenteerd als nieuwe voorzitter van CREME Nederland. Deze aankondiging vond plaats op het key-event “Campusontwikkeling” bij Nike headquarters in Hilversum. Jeroen volgt hiermee Wout-Jan Ykema op, die de vereniging de afgelopen 4 jaar heeft geleid.

Wie is Jeroen Heunen?
Jeroen is een bevlogen vastgoedprofessional met een passie voor Corporate Real Estate. Hij is de afgelopen 15 jaar bij meerdere bedrijven actief geweest als Corporate Real Estate Manager. Momenteel is hij Corporate Real Estate Manager bij PwC. Jeroen is al geruime tijd betrokken bij het eindgebruikersplatform CREME Nederland. De laatste 4 jaar vervulde Jeroen de functie van secretaris binnen het bestuur, deze verantwoordelijkheid draagt hij over aan mede CREME-bestuurslid Rogier Hageman.

De vereniging naar een hoger niveau
Wout-Jan heeft met veel enthousiasme en gedrevenheid de vereniging verder op de kaart gezet. Inmiddels vertegenwoordigd CREME Nederland de stem van de corporate eindgebruiker van vastgoed vanuit vrijwel alle branches. De afgelopen jaaragenda’s tonen aan dat onze ambitie ieder jaar verder reikt en dat onze leden hierin een steeds belangrijkere bijdrage leveren. Kennisuitwisseling en vertrouwen zijn belangrijke pijlers van onze vereniging. Leden moeten onderling eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen en kennis met elkaar kunnen delen. Met die uitdaging gaat Jeroen de komende jaren aan de slag.

Vereniging CREME Nederland
Corporate Real Estate Management Executives Nederland [CREME] is hét onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de verantwoordelijk zijn voor de huisvesting/vastgoed op strategisch niveau.

De vereniging CREME Nederland is in 2005 opgericht en organiseert bijeenkomsten, waarbij de uitdagingen/problemen/wensen van de leden centraal staan. Momenteel heeft de vereniging bijna 150 leden, die in totaal ruim 40 miljoen m² vastgoed in beheer hebben.

Bestuur CREME Nederland
Voorzitter, Jeroen Heunen (PwC)
Penningmeester, Saskia van der Avort (CGI)
Secretaris, Rogier Hageman (Rijkswaterstaat)

 

http://www.cremenederland.nl/persbericht-jeroen-heunen-nieuwe-voorzitter-creme-nederland/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?