Paulus Jansen interim-directeur Woonbond

0

Paulus Jansen is benoemd als interim-directeur van de Woonbond. Hij volgt tijdelijk Ronald Paping op, die wethouder in Arnhem is geworden. De Woonbond wil per 1 januari 2019 een nieuwe directeur benoemen.

De laatste vier jaar was Jansen voor de SP wethouder Wonen in Utrecht. Jansen is benoemd voor de periode tot de jaarwisseling. De Woonbond wil de komende maanden benutten voor werving van een nieuwe directeur. Jansen volgt Ronald Paping op die onlangs is benoemd tot wethouder wonen, financiën en armoedebestrijding in Arnhem.

Woonbond-voorzitter Ton Selten: ‘Paulus Jansen heeft veel managementervaring opgedaan in bouw en ingenieursbedrijven en heeft in de volkshuisvesting vooral naam gemaakt als bekwaam Kamerlid die breed in het politieke spectrum geprezen werd om zijn deskundigheid en visie. Wij kennen hem als een echte verenigingsman die zich inzet voor de belangen van hurend Nederland.’

 

https://www.aedes.nl/artikelen/bedrijfsvoering/stakeholders-en-woningcorporaties/stakeholders-en-corporaties/nieuwe-interim-directeur-woonbond.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?