Rutger Schuur nieuwe CEO van Jan Snel Group

0

Per 1 september wordt Rutger Schuur benoemd tot Chief Executive Officer van de Jan Snel Group BV. Jan Snel is in de Benelux marktleider in de modulaire bouw. De huidige CEO Harry van Zandwijk blijft in zijn rol als DGA nauw betrokken bij Jan Snel en de commercie. Rutger Schuur komt over van de ABN AMRO Bank, waar hij laatste jaren vooral in de vastgoed- en bouwwereld actief was. In zijn laatste functie als Directeur Commercial Banking Clients, was Rutger verantwoordelijk voor de sectoren Vastgoed, Bouw, Gezondheidszorg en de Publieke sector.

Daarnaast is Rutger Schuur voorzitter van de Dutch Green Building Council (DGBC). Deze organisatie heeft de ambitie om de gebouwde omgeving in Nederland te verduurzamen en is onderdeel van de World Green Business Council. DGBC en Rutger zijn onder andere actief betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe Energieakkoord.

De benoeming van Rutger Schuur past binnen de groeistrategie van Jan Snel. Doel is om de marktleiderspositie in de Benelux verder uit te bouwen in West-Europa.

Harry van Zandwijk “Met de komst van Rutger kan ik me nog meer richten op zaken waar ik energie uit haal en goed in ben. Samen met Rutger en de rest van het directieteam zullen wij in staat zijn commercieel nog veel meer aan de weg te timmeren dan wij op dit moment al doen, zowel nationaal maar zeker ook internationaal.”

Rutger Schuur “Ik ben erg trots om bij deze prachtige onderneming te gaan werken. Door de opkomst van circulariteit en de behoefte aan ‘gebruik in plaats van bezit’ van huisvesting, zie ik veel kansen in de groei van modulaire bouw. Daarnaast is het een grote uitdaging om in West-Europa Jan Snel verder uit te bouwen. Mijn persoonlijke drive om de gebouwde omgeving te verduurzamen sluit goed aan bij de modulaire bouwoplossingen van Jan Snel. Ik kijk er naar uit om samen te werken met Harry en het team.”

Over Jan Snel Group
Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen. Jan Snel is gespecialiseerd in permanente en semipermanente huisvesting op het gebied van wonen, zorg, kantoren, scholen en industrie. Hierbij biedt het klanten zowel verkoop- als verhuuroplossingen. Door het toepassen van modulaire bouwprincipes, waarbij met name in de fabriek onder beschermde omstandigheden wordt geproduceerd kan Jan Snel de kwaliteit verbeteren en het bouwproces versnellen en tevens door hergebruik een grote bijdrage leveren aan de verduurzaming van de bouw.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?