Heuvelrug Wonen verkoopt complex De Keiheuvel in Leersum

0

Heuvelrug Wonen heeft complex ‘De Keiheuvel’ in Leersum verkocht. Het betreft een onaangebroken complex met in totaal 24 wooneenheden, 2 kantoorruimten, 3 garageboxen en een ondergelegen parkeergarage met 8 parkeerplaatsen. De koper is een particuliere belegger. Capital Value heeft Heuvelrug Wonen bij de verkoop begeleid.

Wooncomplex ‘De Keiheuvel’ ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het winkelcentrum en de bossen van het nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

Jos Sleyfer, Directeur-Bestuurder bij Heuvelrug Wonen: “Dit complex in onze portefeuille past niet langer binnen onze portefeuillestrategie. Gezien de hoogte van de huurprijzen (alle woningen zijn verhuurd boven de liberalisatiegrens) is besloten dit complex in haar geheel te verkopen.”

Chanine van Kleij, specialist woningcorporaties bij Capital Value: “Er is een ongekend grote vraag vanuit beleggers naar verhuurde woningen. De locatie in de regio Utrecht, de lokale demografische ontwikkelingen alsook de geliberaliseerde huurprijzen maken dit complex een interessante belegging voor veel partijen. Aan het verkoopproces hebben dan ook verschillende partijen deelgenomen, zowel regionale als landelijke beleggers.”

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/heuvelrug-wonen-verkoopt-complex-de-keiheuvel-in-leersum

Share.

Comments are closed.