Edvard van Luijn wordt director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Edvard van Luijn is per 1 juli 2018 benoemd tot director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het aankopen van vastgoed, op basis van de mandaten van de institutionele opdrachtgevers van Syntrus Achmea RE&F.

Van Luijn (47) werkte ruim 6 jaar als hoofd Acquisitie bij Altera Vastgoed. In die periode werd een groei van circa 1 miljard euro in het Woningen- en het Winkelfonds gerealiseerd. Daarvoor was hij dertien jaar werkzaam bij ING Real Estate Development, waarvan de laatste jaren als directeur Acquisition & Sales.

“Wij zijn blij met de komst van Edvard”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea RE&F. “Met zijn expertise en uitgebreide netwerk zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze ambitie om sterk te groeien in het acquireren van duurzaam vastgoed, dat voorziet in de behoefte van onze opdrachtgevers en onze huurders.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/edvard-van-luijn-wordt-director-acquisitie-ontwikkeling

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?