Offices For You komt naar Rotterdam

0

Offices For You zit al op vijf locaties in Nederland, maar nog niet in Rotterdam. Daar komt verandering in. Vanaf het najaar 2018 in de Van Nellefabriek Rotterdam: 5.000 m² volledig ingerichte werkplekken en vergaderoplossingen van Offices For You, werken zoals jij wilt.

Werkplekken met een verhaal
Offices For You creëert werkplekken met een verhaal. Van het monumentale Olympisch Stadion in Amsterdam tot het iconische hoofdkantoor van Oranjeboombrouwerij in Breda.

Offices For You sloot een meerjarige overeenkomst met Virgata, de nieuwe eigenaar van de Van Nelle fabriek: Offices For You creëert in het gehele voormalige Expeditiegebouw werk- en vergaderoplossingen . Daarnaast worden zij verantwoordelijk voor de hospitality services.

Hoe Offices For You werkt
Bij Offices For You is het eenvoudig geregeld: een volledig ingericht kantoor, een vergaderruimte voor die belangrijke boardmeeting, een “flex-werkplek” of een “virtual office…. Alles is voor je geregeld: koffie, thee, lunch en stevig internet. Ook bijvoorbeeld schoonmaak, beveiliging en voor een glimlach bij de receptie wordt gezorgd.

Kortom: prachtige werk- en vergaderoplossingen voor talloze ZZP’ers, middelgrote MKB-bedrijven en grotere corporate bedrijven.

De Van Nellefabriek
Voor wie de Van Nellefabriek niet kent: staat op de UNESCO-erfgoedlijst. Op een toplocatie, vlakbij het Centraal Station en perfect te bereiken met de auto. Met uitstekende koffie, razendsnel internet, ruime parkeerfaciliteiten en restaurantjes in de buurt. Daar moet je een keer geweest zijn, zeker als Offices For You er zit.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?