CBRE versterkt Asset Services team

0

Internationaal vastgoedadviseur CBRE heeft haar Asset Services team uitgebreid met Bjørn te Nijenhuis (42) en Joep Wensveen (44). Zij zijn toegetreden tot de afdeling Shopping Centre Management.

Bjørn is afkomstig van Ahold. Als Associate Director zal hij zich samen met zijn team richten op het adviseren van meerdere Nederlandse en internationale klanten bij het managen van hun retail portefeuilles. Joep maakt de overstap van Klépierre. Hij wordt als Senior Technical Manager verantwoordelijk voor onder andere het technisch management van een core high street portefeuille, waar Bijenkorf Amsterdam en de bijbehorende parkeergarage onderdeel van uitmaakt.

In een verder polariserende retail markt is de waarde van ‘inside’ kennis van retail vastgoed en retailers van niet te onderschatten belang. Door de komst van Bjørn en Joep hebben we ons team versterkt met twee senior vastgoed & retail experts die zowel de taal van de retailer als de investeerder spreken.
Mark Spiering, Senior Director Asset Services

We merken dat onze klanten steeds meer inhoudelijke advisering zoeken om de juiste strategische beslissingen te nemen. Door onze expertise over retail property management te combineren met andere retail specialismen binnen CBRE bieden we onze klanten een uniek totaaladvies.
Mark Spiering, Senior Director Asset Services

Het Asset Services team van CBRE richt zich primair op het maximaliseren van de waarde van een kantoorgebouw, winkelcentrum of logistiek centrum door management op technisch-, commercieel- en financieel vlak.

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-versterkt-asset-services-team/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?