Colliers International breidt Agency-team in Rotterdam uit

0

Het Rotterdamse Agency-team van vastgoedadviseur Colliers International is uitgebreid met twee real estate agents. Jasper Buis is afgelopen maand in het team begonnen en Paul Wijling is op 1 mei gestart.

Paul Wijling heeft meer dan 18 jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij is in 2000 gestart bij Blok Makelaardij als assistent-makelaar. In 2005 stapte hij over naar Urban Interest waar hij verantwoordelijk was voor het commerciële beheer van de landelijke vastgoedportefeuille, met name in retail. Sinds juni 2013 werkt Paul bij Colliers International als Property Manager. Hij woont in Rotterdam en heeft een groot netwerk in de stad.

Jasper werkte als Junior Asset Manager bij Chalet Group en was samen met de Asset Manager verantwoordelijk voor het commercieel beheer van een deel van de portefeuille. Daarvoor heeft hij de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam afgerond met als afstudeerrichting Beleggen in Vastgoed.

Robert Kok, National Director Agency van Colliers, is trots dat hij dit nieuwe team kan presenteren. “Ons team bestaat nu uit vier professionals waarmee we op volle kracht de Rotterdamse markt kunnen bedienen. Het team is actief in alle vastgoedsectoren en kan haar expertise nu nog beter inzetten voor onze opdrachtgevers.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/04-05-2018-agency

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?