Justin Kwisthout technisch manager bij Amvest

0

Per 1 april 2018 is Justin Kwisthout (39) in dienst getreden als technisch manager op de afdeling Investment Management van Amvest. Hij is verantwoordelijk voor het technisch beleid van een gedeelte van de woningen van de separate accounts, waaronder verdere verduurzaming en toevoeging van nieuwbouwobjecten. Voor zijn overstap naar Amvest was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management eveneens als technisch manager.

Amvest beheert een aantal separate accounts, waaronder de Aegon-portefeuilles. Amvest verzorgt het portfolio- en assetmanagement en adviseert haar klanten bij het vaststellen van de strategie van hun woningbeleggingsportefeuilles.

 

https://www.amvest.nl/nieuws/justin-kwisthout-technisch-manager-bij-amvest/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?