Nieuw in Aedes-bestuur: Richard Sitton

0

Richard Sitton, bestuurder van Woonbron in Rotterdam is benoemd tot nieuw lid van het algemeen bestuur van Aedes. Met deze voordracht van de kandidaatstellingscommissie stemden de Aedes-leden in tijdens het verenigingscongres op 19 april 2018 in Den Haag. Hij volgt Bert Keijts op.

De kandidaatstellingscommissie vindt dat Richard Sitton kwaliteiten heeft, die verbindend zijn voor alle leden en doelgroepen in de vereniging. Hij combineert dit met een ervaren en moderne kijk op de volkshuisvesting. Ook uit het oogpunt van governance en integriteit acht de commissie Richard Sitton benoembaar.

Richard Sitton werkt sinds 2001 bij Woonbron in verschillende functies. Sinds 2013 is hij lid van de raad van bestuur van Woonbron. Sitton wil naast zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid bij Woonbron ook graag van betekenis zijn voor de hele sector, want daar ligt zijn hart. Hij wil dan ook een bijdrage leveren aan het versterken van de positie van Aedes in het politiek bestuurlijke krachtenveld.

 

https://www.aedes.nl/artikelen/aedes/algemeen-bestuur/overzicht-bestuur/nieuw-in-aedes-bestuur-richard-sitton.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?