Asset manager Anky Vink naar Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Asset manager Anky Vink versterkt met ingang van 16 april 2018 het team Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Vink (36) komt van Cushman & Wakefield, waar zij sinds 2015 werkte als senior retail real estate advisor. Daarvoor vervulde zij functies bij LMBS Retail en TCN.

“De komst van Anky betekent een strategische versterking van ons assetmanagement team” , zegt Boris van der Gijp, director Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea RE&F. “Ik ben daar erg blij mee. Met haar kennis en ervaring met retailers, conceptontwikkeling en taxaties kan ze een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere versterking van onze retailportefeuilles.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/asset-manager-anky-vink-naar-syntrus-achmea

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?