Zesde Nederlandse filiaal COS geopend in Verwersstraat Den Bosch

0

In het pand aan de Verwersstraat 28, waar voorheen een kunstgalerie was gevestigd, heeft de Zweedse kledingketen COS onlangs zijn nieuwe filiaal geopend. In de Bossche winkelstraat heeft het ‘chiquere zusje van H&M’ circa 360 m² tot haar beschikking. Het pand is omgebouwd tot functionele vrouwenboetiek.

COS opende haar eerste winkel in 2007 en maakt deel uit van de H&M Group, waaronder eveneens Monki, Cheap Monday en & Other Stories vallen. Het merk COS kenmerkt zich door zijn minimalistische stijl. De winkel in ‘s-Hertogenbosch is het zesde filiaal in Nederland, naast vestigingen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/437/zesde-nederlandse-filiaal-cos-geopend-in-verwersstraat-den-bosch

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?