Hélène Pragt nieuwe directeur Finance & Reporting bij Ymere

0

Op 15 mei treedt Hélène Pragt in dienst als directeur Finance & Reporting bij Ymere.

Hélène Pragt heeft ruime ervaring als financieel directeur in de zakelijke dienstverlening en de vastgoedbranche. De afgelopen jaren is ze onder meer werkzaam geweest bij Vesteda, TMF Netherlands, Achmea en Unibail Rodamco.

Binnen deze bedrijven heeft ze diverse posities bekleed, waaronder Chief Financial Officer (CFO) bij Vesteda en Directeur Financiën en Riskmanagement bij Achmea Centrale Dienstverlening. Daarnaast was ze 6 jaar lid van de Raad van Commissarissen bij woningcorporatie De Alliantie en in die functie ook voorzitter van de Auditcommissie.

Ber Bosveld, financieel bestuurder bij Ymere: “Met Hélène Pragt halen we een zeer bekwame en gedreven directeur Finance & Reporting in huis. Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar brede kennis en ervaring als financieel directeur Ymere verder zal versterken.”

 

https://nieuws.ymere.nl/nieuws/bericht.html?id=446

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?