Joost Mees verantwoordelijk voor hotelafdeling Benelux bij Colliers

0

Joost Mees (53) is vanaf april verantwoordelijk voor de hotelafdeling van vastgoedadviseur Colliers International in Nederland, België en Luxemburg.

Joost was de afgelopen vier jaar al samen met Dirk Bakker verantwoordelijk voor het hotelteam in de Benelux. Nu Dirk zich meer gaat toeleggen op zijn functie als CEO van Colliers Nederland en zijn eindverantwoordelijkheid voor Hotels binnen EMEA gaat Joost het Benelux team alleen leiden en verder uitbreiden.

Joost heeft ruim 15 jaar ervaring in de hotelwereld. Joost is gespecialiseerd in Hotel Development Advies, Operator Search & Selection en het begeleiden van hoteltransacties.

Dirk Bakker, CEO van Colliers International Nederland: ”Ons hotelteam heeft de laatste jaren een sterke positie in de markt verworven. Hier is Joost voor een groot deel verantwoordelijk voor geweest. Ik twijfel er dan ook niet aan dat we onder zijn bezielende leiding verder gaan groeien.”

Joost Mees over zijn nieuwe functie: “We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in het opbouwen van een hecht en enthousiast hotelteam met jonge en ervaren talenten op het gebied van advies en transacties. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te groeien en onze (inter)nationale opdrachtgevers nog beter te bedienen. Natuurlijk blijven Dirk en ik samenwerken, vooral op het internationale vlak.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/09-04-2018-joost-mees-verantwoordelijk-voor-hotelafdeling-benelux-bij-colliers

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?