Ruud van der Velden naar Capital Value Taxaties

0

Per 1 april 2018 is Ruud van der Velden (24) in dienst getreden bij Capital Value Taxaties. Als junior taxateur zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan het groeiende aantal taxatiewerkzaamheden binnen de organisatie. Ruud studeerde Vastgoed & Makelaardij en heeft vanaf 2012 werkervaring opgedaan op het gebied van makelaardij en taxaties. De laatste twee jaar werkte hij als makelaar bij Van Kasteren Makelaardij.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: “Ruud is een enthousiaste en gedreven collega en wij zijn blij dat hij ons taxatieteam komt versterken. De afgelopen jaren zijn onze werkzaamheden sterk toegenomen. Wij zijn nog steeds op zoek naar talent om ons team verder uit te breiden”.

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/ruud-van-der-velden-naar-capital-value-taxaties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?