Jos Sentel wordt manager S&R bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Jos Sentel (48) is per 16 april 2018 benoemd tot manager Strategy & Research bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het team dat zich richt op het vertalen van trends, beleidsontwikkelingen en veranderingen in de vastgoed- en hypotheekmarkt naar investeringskaders voor institutionele beleggers.

Sentel begon zijn loopbaan in 1992 bij adviesbureau Kolpron Consultants (nu Ecorys). Daarna was hij als director Research & Concepts bij ING Real Estate Development verantwoordelijk voor onderzoek en advies voor de ontwikkelingsportefeuille. In 2006 koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap en startte hij het bureau ThirdPlace. Hij is ruim tien jaar hoofddocent geweest van de Masterclass Conceptontwikkeling van NEPROM. Ook was hij bestuurslid, voorzitter van de commissie Research & Educatie en voorzitter Jaarprijs van de Nederlandse Raad van Winkelcentra.

“We zijn verheugd over de komst van Jos naar Syntrus Achmea RE&F”, zegt directievoorzitter George Dröge “Met zijn uitgebreide kennis en brede ervaring zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere verbetering van onze dienstverlening.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/jos-sentel-wordt-manager-strategy-research

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?