Startup Battle biedt kandidaten podium op PROVADA

0

PROVADA FUTURE, het innovatieplatform van de vastgoedbeurs, omringt zich graag met relevante, veelbelovende startups. Daarom organiseerde PROVADA -voor het eerst- een Startup Battle, waar jonge bedrijven een prominente plek op de beurs konden winnen.

Maar liefst 45 startups presenteerden hun pitch op dinsdag 20 maart j.l. aan een vakjury van PROVADA FUTURE-partners en opinion leaders. Dit zijn de gelukkige winnaars:

Amber
Wellsun
KITE Robotics
Sustonable
Openr
Housing anywhere
Storage Share
Food Market by Jutter Speijs
bGRID
Transformcity

De categorieën waarin de winnende startups hebben gepitcht zijn: Mobility, Sustainable & Well being en Commercial Real Estate. De deelnemers lieten een grote variëteit zien in aandachtsgebieden en oplossingsrichtingen. Via een openbare publieksjury zullen de komende weken nog 10 kandidaten worden geselecteerd, die zich op PROVADA 2018 mogen presenteren. Welke 10 startups zullen bovenstaande mooie lijst nog aanvullen?

De vakjury bestond o.a. uit afgevaardigden van: Parkbee, OfficeApp, MPL, Bouwinvest, BPD, Clearwater, Cushman&Wakefield, ESRI, Fakton, Heembouw, Heyday, Holland ConTech & PropTech, JLL, MVGM, Philips Lighting, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Vesteda en Savills.

PROVADA vindt plaats op 5, 6 en 7 juni 2018 in de RAI Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?