Jeroen Bouman in dienst bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Sinds maandag 5 maart is Jeroen Bouman (45) als ontwikkelingsmanager in dienst getreden bij Blauwhoed. Jeroen heeft gewerkt bij Heijmans, Fortis Vastgoed Ontwikkeling en meest recent bij woningcorporatie De Alliantie. Bij Blauwhoed gaat Jeroen zich richten op ontwikkelopgaven in de regio Utrecht.

“Blauwhoed benadert ontwikkelopgaven vanuit conceptuele kracht en vooral vanuit de klant. Co-creatie met eindgebruikers heeft een centrale rol in het ontwikkelproces. Deze manier van ontwikkelen sluit naadloos aan op mijn ervaring. Ik kijk er dan ook naar uit om projecten te ontwikkelen die recht doen aan de plek en aan de mensen die er gaan wonen of werken”, aldus Jeroen.

Ik kijk er naar uit om projecten te ontwikkelen die recht doen aan de plek en aan de mensen die er gaan wonen of werken.”
– Jeroen Bouman

 

https://blauwhoed.nl/jeroen-bouman-dienst-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?