Dirk Bakker nieuwe CEO van Colliers International

0

Dirk Bakker is vandaag benoemd tot CEO van Colliers International in Nederland. Hij leidde het bedrijf al sinds 1 september 2017 ad interim.

Dirk heeft meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoed- en hotelwereld. Hij adviseerde opdrachtgevers in Europa, Midden-Oosten, China, India, Brazilië en Rusland. Zijn expertise heeft hij opgebouwd met de uitvoering van succesvolle grensoverschrijdende opdrachten, internationale business development, publiek private initiatieven, strategisch marketing advies, hospitality consultancy en corporate finance.

In 2010 werd Dirk partner in het bedrijf en kreeg later de verantwoordelijkheid voor de afdeling Hotels in de EMEA regio. Deze rol blijft hij vervullen naast zijn functie als CEO.

“Dirk is een strategische leider en heeft een geweldige reputatie zowel lokaal als in de EMEA-regio” zegt Chris McLernon, CEO van Colliers International EMEA. “Zijn achtergrond in hotel consultancy en ruime vastgoedervaring combineert hij met passie en enthousiasme. Door deze unieke combinatie van ondernemerschap en expertise, kan hij onze business in de voor Colliers belangrijke Nederlandse markt naar het volgende niveau brengen.”

“Het is een eer om deze rol op me te nemen. We opereren in een dynamische en klantgeoriënteerde markt en ik ben blij dat ik een getalenteerd team met professionals mag aansturen. Samen hebben we ambitieuze plannen voor Colliers in Nederland” voegt Dirk Bakker toe. “Wij blijven er op gericht om op de juiste manier te groeien, daadkrachtig te zijn en ondernemerschap te tonen, zodat wij onze opdrachtgevers het beste advies geven en duurzame oplossingen bieden.”

Colliers International heeft 330 mensen in dienst in Nederland verdeeld over zeven kantoren en biedt een volledig pakket aan van vastgoeddiensten: Agency, Asset Services, Capital Markets, Occupiers Services, Research en Valuations.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/13-03-2018-dirk

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?