Savills breidt Property Management team uit met Abe Jongbloed en Irene van Esseveld

0

Per 1 maart treden Abe Jongbloed en Irene van Esseveld in dienst bij Savills Nederland. Beiden gaan zij aan de slag binnen het Property Management team.

Abe Jongbloed was tot voor kort werkzaam als Asset Manager bij Deka Immobilien. Eerder in zijn carrière was Abe Associate Director Property Management bij DTZ Zadelhoff. Abe heeft ruim 11 jaar werkervaring binnen commercieel vastgoed en zal bij Savills in dienst treden als Head of Property Management.

Irene van Esseveld was tot voor kort werkzaam als Consultant bij Cushman & Wakefield. Binnen Cushman & Wakefield deed Irene eerder ervaring op als Property Manager voor Offices & Logistics. Irene heeft 6 jaar werkervaring binnen het vastgoed en zal de functie van Account Manager bij Savills vervullen.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/228362-0/03/2018/savills-breidt-property-management-team-uit-met-abe-jongbloed-en-irene-van-esseveld

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?