Wilfred van der Neut vertrekt als directeur bij Dynamis

0

Bij het hoofdkantoor van Dynamis in Utrecht vertrekt directeur Wilfred van der Neut per 1 mei aanstaande. Onder zijn leiding heeft Dynamis hard gewerkt aan haar landelijke naamsbekendheid, merkpositionering, merklading en landelijke development. Van der Neut trad in 2015 aan als directeur in dienst bij Dynamis met externe doelstellingen als prioriteit om het merk Dynamis prominenter in de markt te zetten. De afgelopen drie jaar is Dynamis steeds belangrijker geworden in de pers, bij klanten en in de bekende ranglijsten. Van der Neut was de afgelopen jaren het boegbeeld van Dynamis.

Omdat Dynamis een nieuwe fase in gaat hebben Van der Neut en het bestuur in samenspraak besloten dat hiervoor ‘een ander leiderschap gewenst is’.

Het bestuur betreurt het vertrek van hem en is Van der Neut zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de externe professionalisering van Dynamis. Onder zijn leiding zijn de meegegeven doelstellingen succesvol doorgevoerd en is Dynamis klaar om de volgende stap te zetten, aldus het bestuur.

Wilfred van der Neut dankt Dynamis voor het podium en de kans die Dynamis hem heeft gegeven en is trots op het bereikte resultaat.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?